SAFERNET

NEXT STAR

la emisiunea Next Star -13 iunie 2013

miercuri, 27 aprilie 2011

Vrei sa fii vedeta?

KIDS SHOW PRODUCTION CAUTA TINERI ( BAIETI ) TALENTATI IN INTERPRETAREA MUZICII POP PTR. UN SUPER PROIECT ( GRUP VOCAL ).
AI INTRE 15 - 17 ANI, CALITATI VOCALE DEOSEBITE, ASPECT FIZIC PLACUT SI VREI SA URCI PE CELE MAI TARI SCENE DIN TARA SI STRAINATATE ?
NIMIC MAI SIMPLU TRIMITE UN CV, O PIESA ( POZ ) SI 2 FOTO LA ADRESA DE E-MAIL
KIDS_SHOW_PRODUCTION@yahoo.com
SI DE RESTUL NE OCUPAM NOI.....!!!
DETALII PE :
http://www.kidsshowproduction.blogspot.com/

marți, 26 aprilie 2011

Votati Andra si Razvan Gogan

Andra si Razvan Gogan au participat la Televiziunea Copiilor .
Ei pot obtine un premiu de popularitate la acest Concurs difuzat sambata.Daca va place cum canta ,ii puteti ajuta sa obtina acest premiu daca scrieti un maill de sustinere pe adresa
televiziuneacopiilor@tvr.ro
Andra

Razvan

sâmbătă, 23 aprilie 2011

VOTATI RADIO CHRISTAL

Photobucket
Va anuntam ca Radio Christal fost nominalizat in top 30 radiouri online din Romania.Site-ul de stiri exclusivNEWS.ro a lansat pe site sondajul "Radioul online al lunii" pentru desemnarea celui mai bun radio online din Romania.
In urma monitorizarilor efectuate in luna martie 2011, Radio Christal a fost inclus in acest top!Voteaza RADIO CHRISTAL ca cel mai bun radio online .Se poate vota pana in 30 aprilie.
http://www.exclusivnews.ro/exclusiv-top30-radiouri-online .MULTUMIM

miercuri, 20 aprilie 2011

Bianca Olteanu la Televiziunea Copiilor

Bianca Olteanu poate obtine un premiu de popularitate la Concursul Televiziunea copiilor difuzat sambata.Tu o poti ajuta sa obtina acest premiu daca scrii un maill de sustinere pe adresa
televiziuneacopiilor@tvr.ro
Bianca va multumeste.

FESTIVALUL TINERETII

Canti, dansezi, ai atitudine? Visezi la o viata in lumina reflectoarelor? … Atunci aceasta este sansa ta de a- ti transforma visurile in realitate! Sub egida sloganului “Fa-te remarcat “, “Festivalul Tineretii”, concurs international de muzica, isi propune sa te transforme intr-un star al generatiei tale! vineri, 29 aprilie , de la 11:00 la 16:00, va avea loc preselectia la Sibiu.

Vino si tu la vineri, 29 aprilie 2011, ora 11:00 - la Palatul Copiilor din strada Constitutiei, nr. 2 si arata ce poti!

Preselectie Festivalul Tineretii 2011 - Sibiu

joi, 14 aprilie 2011

CONSTELATIA JUNIORILOR

NU RATA PARTICIPAREA LA CEL MAI TARE EVENIMENT MUZICAL AL ANULUI - FEST. NATIONAL “ CONSTELATIA JUNIORILOR “ EDITIA A III A FOCSANI 2011. UN OSCAR AL MUZICII POP PTR. COPII SI TINERET, UN EVENIMENT DE LA CARE NU VA LIPSI COVORUL ROSU, SI BINENTELES DISTRACTIA. PREZINTA INEGALABILUL OVIDIU CUNCEA. RECITALURI EXTRAORDINARE – YOLANDA & LATINO BOYS, ANDRE OLA, DIADEN. LANSAREA PRIMULUI CD AL DOREI GAITANOVICI – “ CANCAO DO MAR “. INVITAT SPECIAL VEDETA ITALIANA CIRO DE LUCA. JURIU INTERNATIONAL. DETALII PE : http://www.constelatiajuniorilor.webs.com

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Votati Madalina

Urmariti semifinala 4 de la "Romanii Au Talent" si sunati la 0900760643 sau trimiteti un SMS la numarul 1276 cu textul "MADALINA" pentru a sustine o fata extrem de desteapta, sufletista, muncitoare si talentata. Madalina este din Roman si invata la Liceul de Arta "Victor Brauner" din Piatra-Neamt la sectia nai. Ea isi doreste foarte mult sa ajunga in finala, lucru pe care il merita cu desavarsire. Cu ajutorul dumneavoastra, visul acestei fete minunate poate deveni realitate.
MULT SUCCES MADALINA

REBECA IN FINALA ROMANII AU TALENT!

Photobucket
Felicitari Rebeca pentru intrarea in finala Romanii au talent

vineri, 8 aprilie 2011

SE CAUTA O VEDETA

Photobucket
INCEP INSCRIERILE LA EMISIUNEA/ CONCURS “SE CAUTA O VEDETA”. DETALII PE : http://www.ovedeta.webs.com/
NU RATA PARTICIPAREA LA CEA MAI TARE EMISIUNE/ CONCURS DE MUZICA USOARA SI POPULARA TRANSMISA IN DIRECT DINTR-UN LOC DE VIS.

Concurs Licurici pe portativ

Photobucket
Concursul muzical “Licurici pe portativ” se va desfăşura exclusiv online, fără a fi necesară deplasarea concurenţilor într-un anume oraş sau plata unor taxe care să-i împovăreze pe părinţi. Pare puţin bizar într-o lume în care totul se plăteşte ca există un concurs unde participi investind doar ceea ce Dumnezeu ţi-a dăruit la naştere, adică talentul. Nu e ciudat pentru că Asociaţia Culturală “Adrian Enache” şi-a propus, prin acest concurs, să descopere noi talente muzicale. E important ca părinţii să afle de la vârstele fragede ale copiilor dacă aceştia au potenţial spre un domeniu anume. Ştiind, ei îşi pot încuraja copilul spre o formare specializată a talentului. Asta ne propunem şi noi prin acest concurs, care se va finaliza pe data de 1 iunie, când vom afla câştigătorul premiului de popularitate. Ne propunem să simţim potenţialul artistic al copiilor şi să-i încurajăm să meargă pe acest drum! Pentru asta nu e nevoie de taxe pentru că avem internetul care ne deschide uşa către voi. Concursul poate naşte chiar şi o premieră între competiţiile muzicale pentru copii din ţară căci se adresează şi copiilor talentaţi care locuiesc în afara graniţelor ţării.
Pentru a participa la concursul “Licurici pe portativ” nu trebuie decât să ne trimiteţi două înregistrări filmate din care să rezulte talentul copiilor. Se acceptă şi linkuri de pe youtube dacă filmările sunt de calitate. Cel puţin una din înregistrări trebuie să fie live! Nu se percep taxe de înscriere şi participare. Au drept de a participa şi copiii care locuiesc în afara graniţelor ţării dacă deţin cetăţenie română.
Detalii pe

REBECA ARE NEVOIE DE SPRIJINUL VOSTRU!

Photobucket

SUNT REBECA BICICLETA SI-AM VENIT CU TROTINETA
TOATA LUMEA MA IUBESTE SI-N FINALA MA DORESTE
LA ROMANII AU TALENT
MA VOTEZI SI ZIC PREZENT

VINERI 8 APRILIE 2011

Sustinerea ta, conteaza!
ITI MULTUMIM!