SAFERNET

NEXT STAR

la emisiunea Next Star -13 iunie 2013

vineri, 27 mai 2011

PROTESTUL MIRUNEI DE 1 IUNIE

PROTESTUL meu de 1 iunie



1 iunie? Asta e ziua mea de nastere… m-am nascut pe 1 iunie… de ziua mea sarbatoresc toti copii… ziua lor … ziua mea… a tuturor copiilor… am primit cadouri in fiecare an de ziua mea... si m-am bucurat… intotdeauna… pana anul trecut cand am vazut la tv ca nu toti copii primesc cadouri... nici de ziua copilului... nici de ziua lor… atunci am inteles cum stau lucrurile… si am discutat cu parintii mei… si am hotarat cu parintii mei… sa nu mai primesc cadouri… asa ca un PROTEST… sau ca o coalizare cu cei ce nu au parte de cadouri niciodata… nu mai vreau cadouri pana nu primesc si ceilalti… cadourile mele le daruiesc… de fiecare data cand primesc cadouri le voi darui unor copii… dintre cei carora nimeni nu le ofera cadouri niciodata… PROTESTEZ… e tot ce pot sa fac… asa vad eu lucrurile… si cred ca e bine asa… sau poate nu… nu stiu… cred ca asta ar trebui sa judece cei mari… parintii nostrii… cei care ne daruiesc cadouri… ei pot face mai mult… ar trebui sa gaseasca solutia pentru ca sa primeasca toti copii cadouri… si eu… si el… si ea … toti… toti copii… si multa dragoste… multa… pentru ca noi copiii tanjim dupa dragoste…PROTESTATI alaturi de mine… pentru ei… sunt multi si au nevoie de protestul nostru…



MIRUNA

duminică, 22 mai 2011

ANDRA PROVOACA O VEDETA DIN ROMANIA LA UN DUEL MUZICAL LIVE MARATON

Andra Gogan provoaca oricare vedeta din Romania la un duel muzical live maraton.Prin aceasta provocare Andra doreste sa demonstreze ca in Romania sunt multi copii talentati care au nevoie de sprijin media pentru a ajunge acolo unde merita.Nu trebuie uitat faptul ca Andra a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil in septembrie 2009 cand a cantat 3 ore si 20 de minute live 55 de piese .Deci vedeta din muzica romaneasca care va fi de acord cu aceasta provocare va avea un concurent serios in Andra mai ales ca repertoriul ei acum are peste 250 de piese…Ne asteptam ca aceasta provocare muzicala sa fie primita frumos de media din Romania.Andra multumeste copiiilor care indragesc muzica ei si asteapta sustinerea lor in acest duel muzical.




luni, 9 mai 2011

Un vot pentru Ilinca

Photobucket

Sunt Ilinca,am 12 ani, m-am nascut in Targu-Mures dar locuiesc in Cluj si pasiunea mea cea mai mare este muzica! Imi place sa cant si o fac din toata inima,tot timpul;si cand imi fac temele si cand merg cu bicicleta...pur si simplu TOT TIMPUL!
Va rog sa ma votati daca va place cum cant pe
http://www.rytm.sindcultura.ro/ilinca-maria-bacila-3227
Va multumesc

luni, 2 mai 2011

Finalistii Licurici pe Portativ

Intra pe http://asociatie.adrianenache.ro si voteaza licuriciul favorit
1. Anton Silvia Elena – Galaţi (10 ani)

2.Cenuşe Oana – Drobeta Turnu Severin (10 ani)

3.Cijenschi Ioana – Piatra Neamţ (6 ani)

4.Cotfas Carmina – Tg Mureş (10 ani)

5. Dumitraşcu Jenifer – Bucureşti (9 ani)

6. Frăsinescu Ioana – Botoşani (10 ani)

7. Hrom Amalia – Botoşani (10 ani)

8. Isopescu Ana -Bucureşti (6 ani)

9. Lixandru Bianca – Bucureşti (9 ani)

10. Popescu Miruna-Bucureşti (10 ani)

11. Prisacariu Andreea -Botoşani (9 ani)

12. Rusu Alexia Saviana – Bucureşti (6 ani)

13. Sava Teodora -Piatra Neamţ (9 ani)

14. Simionescu Dominique -Sibiu (9 ani)

15. Tăbultoc Oana -Botoşani (10 ani)

16.Vîlcu Olivia -Bucureşti (8 ani)

17. Voinea Giulia -Bucureşti (9 ani)