SAFERNET

NEXT STAR

la emisiunea Next Star -13 iunie 2013

luni, 28 februarie 2011

Festivalul ZAMBET DE COPIL-Dr.Tr.Severin

Asociatia cultural – artistica “ Danubiana “ cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti, Primaria municipiului Dr.Tr.Severin, Consiliul Judetean Mehedinti, Fundatia pentru tineret Mehedinti, oragnizeaza in zilele 21 – 22 MAI 2011 editia a II-a a festivalului concurs national de muzica usoara pentru copii si tineret “ZAMBET DE COPIL” ce se va desfasura pe scena Casei Tineretului.
Organizatorii acestui proiect cultural, îşi propun pe lângă descoperirea şi promovarea de noi talente si schimburi de experienta intre concurenti si profesorii coordonatori, avand prilejul de a lega prietenii noi si de a invata tehnici de interpretare a muzicii vocale.
Mentionam ca acest concurs figureaza in calendarul activitatilor extrascolare aprobat de MECTS


• Preselectia:
Pana la data de 10 MAI se va trimite pozitivul piesei ce va fi interpretata in concurs fara a se mai putea schimba pe adresa de e-mail danubianaart@yahoo.com . Concurentii admisi vor fi anuntati telefonic pana pe data de 15 MAI, urmand sa trimita negativul piesei, fisa de inscriere, certificatul de nastere si chitanta taxei de participare (scanate) in valoare de 70 RON la aceeasi adresa de mail mai sus mentionata.
Concurentii trebuie sa achite taxa de participare in contul RO19RZBR0000060012130483 deschis la Raiffeisen BANK specificand pe chitanta “taxa participare pentru concursul national ZAMBET DE COPIL”
• Juriul:
Juriul este format numai din profesori de muzica , invitat special si presedintele juriului fiind MIHAI TRAISTARIU. Pe fisele de jurizare nu este specificata localitatea concurentului, institutia pe care o reprezinta si nici profesorul coordinator.
IMPORTANT: Concurentii sunt rugati sa se prezinte cu o ora inainte de inceperea concursului pentru a elimina eventualele probleme de ordin organizatoric.
Alte informatii: tel.0729148948 / 0754724374, e-mail. danubianaart@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu